Samsung  UE82RU8000

Op dit moment is het product niet meer leverbaar.

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer het product weer leverbaar is kun je onderstaande formulier invullen.

  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.
Wij verkopen uitsluitend modellen voor de Nederlandse markt dit i.v.m. de Nederlandse Apps, Ziggo certificering, KPN geschikt en 2 jaar volledige garantie met service aan huis van desbetreffende fabrikant.

Beknopte specificaties

  • 4K Ultra HD TV
  • 82 inch (208 cm)
  • 2500 Hz
  • HDR 10
  • Recht scherm
  • CI+ geschikt

Productbeschrijving

Entertainment op zijn best


Real Game Enhancer

Win meer games, met meer controle, soepele bewegingen en levensechte beelden.


Dynamic Crystal Color

Ga helemaal op in het beeld met één miljard kleurtinten.


UHD Processor

Ervaar levendige en fonkelende beelden met rijke kleuren.


Dynamic Crystal Color, voor levensechte, natuurlijke beelden

Ga helemaal op in het beeld met één miljard kleurtinten. Dynamic Crystal Color zorgt voor levensechte beelden waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn.


UHD Processor, prachtige beeldkwaliteit

Ervaar levendige en fonkelende beelden met rijke kleuren dankzij een speciale chip die de kleurweergave en contrastverhoudingen optimaliseert en HDR aanstuurt.


Echte 4K UHD-resolutie

Voor scherpe, heldere beelden gebruikt UHD 4K vier keer meer pixels dan FHD TV. Je ziet zelfs de kleinste details in iedere scène.


UHD Dimming

Geniet van geoptimaliseerde kleuren, scherpte en contrastniveaus. Samsung UHD Dimming verdeelt het scherm in kleinere zones zodat je meer details ziet.


Gamen met een lage input lag

Laat je niet tegenhouden door vertraging! Dankzij FreeSync/VRR-technologie* vermindert QLED de input lag voor een vloeiende game ervaring. Zo kan jij rekenen op de supersnelle realtime responstijden die je nodig hebt om de top te bereiken. Vertrouw op de snelheid van QLED en bereid je voor op de overwinning!


*FreeSync-technologie vermindert de input lag en voorkomt tearing en haperende beelden. *Met VRR (Variable Refresh Rate) wordt de optimale framerate voor elke scène bepaald.


Game Enhancer*

Om je medespelers te verslaan, heb je totale controle nodig. Dynamic Black Equalizer zorgt voor duidelijkere beelden in het donker en analyseert iedere scène voor een optimale beeldkwaliteit. Het verbetert zelfs het geluid, voor extra indrukwekkende games.


*De schermweergave bestaat uit gesimuleerde beelden en is slechts bedoeld ter illustratie.


Meer details met HDR

High Dynamic Range vergroot het lichtbereik van de TV zodat je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details, zelfs bij de donkerste scènes.


Ga voor een grootse kijkervaring

Zo dichtbij ben je nog nooit geweest. Met een grote TV komen alle details tot leven. Je beleeft ieder moment van je game, voelt elke explosie en bevind je midden in de actie. Op een groot scherm is alles echter.


Slank is het nieuwe stijlvol

Het slanke design geeft je interieur een smaakvolle en verfijnde uitstraling, en zorgt er ook voor dat je je volledig kunt richten op de actie op de UHD 4K TV*.


*Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.


Smart Hub en One Remote Control

Met de Smart Hub en One Remote Control wordt Samsung UHD 4K nog slimmer. Zo krijg je supersnel en simpel toegang tot je favoriete content: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. En dat allemaal met één afstandsbediening, de One Remote Control.*


*Smart-service en GUI (Graphic User Interface) kunnen variëren per model en regio. *Sommige features en functies van verbonden apparaten zijn niet of slechts beperkt beschikbaar.


SmartThings voor jouw smart home

Een superslim huis, helemaal afgestemd op jouw leven. De Samsung UHD 4K is voorzien van Samsung SmartThings* en geeft je toegang tot al je IoT-apparaten en -sensoren. Je kunt het licht aan doen, kijken wat er in de koelkast staat en zelfs de robotstofzuiger aanzetten.


*Apparaten die compatibel zijn met Samsung SmartThings kunnen per regio variëren.


Naadloze connectiviteit

Samsung UHD TV kan een centrale rol spelen in een nieuwe, praktische connected lifestyle. De TV werkt probleemloos met smart luidsprekers en mobiele apparaten – zelfs van andere merken.*


*De ondersteuning van Turn-on TV kan per model variëren. *Sommige features en functies van verbonden apparaten zijn niet of slechts beperkt beschikbaar.


Google Assistant

De nieuwe Samsung UHD 4K is compatibel met Google Assistant* – voor nog meer gemak. Je kiest een zender, past het volume aan, speelt af of pauzeert, en dat allemaal met je stem.


*Google en gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. *Deze service is mogelijk nog niet geactiveerd als de Samsung UHD TV gelanceerd wordt. De beschikbaarheid kan per regio variëren. *De beschikbaarheid van de feature en de Graphic User Interface (GUI) kan variëren afhankelijk van de regio. Controleer de beschikbaarheid voor gebruik.


Airplay 2

Voor het eerst werkt Samsung UHD TV binnenkort ook met Apple. Met geïntegreerde AirPlay 2* stream je de content van je Apple-apparaten naar het grote scherm. Zo speel je heel eenvoudig video's, muziek, foto's en meer af op de Samsung UHD TV vanaf je iPhone, iPad en Mac.


*Deze service is mogelijk nog niet geactiveerd als Samsung UHD TV gelanceerd wordt. De beschikbaarheid kan per regio variëren. *Gesimuleerde beelden alleen voor illustratieve doeleinden. *De beschikbaarheid van de feature en de Graphic User Interface (GUI) kan variëren afhankelijk van de regio. Controleer de beschikbaarheid voor gebruik.


- Real Game Enhancer

- Dynamic Crystal Color

- UHD Processor

Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat

Specificaties

Beeldscherm

Type scherm LED
Processorkernen Quad core (4)
Beeldkwaliteit index Perfect Motion Rate (Philips)
Local dimming Ja
HDR Ja
3D Nee
Ambilight Nee
Smart TV Ja
Curved Nee
Maximale resolutie Ultra HD/4K
Beeldverversing 100 Hz
Schermdiagonaal 82 inch (208 cm)

Aansluitingen

Bluetooth Ja
USB 1
Koptelefoon Nee
Scart 0
Optische uitgang Y
Wifi Ja
Audio Return Channel Ja
Netwerkaansluiting 1
HDMI 4
Meer specificaties