Merk
Kleur
Wendbaarheid muurbeugel
Prijs
tot

Muurbeugel voor TV kopen

Wilt u een muurbeugel voor uw TV kopen? KiJoo heeft voor elk toestel in het assortiment een geschikt ophangsysteem. Van een vaste muursteun tot een kantelbare plafond beugel: wij hebben het allemaal. Met een muurbeugel komt uw televisie het beste tot zijn recht. U kunt niet alleen de juiste kijkhoogte bepalen, maar u bespaart ook ruimte! Bekijk ons aanbod hieronder.

Sorteer op:
33 artikelen
 

TV beugel kopen: waar op letten?

Met een muurbeugel of muursteun kunt u uw TV stevig en veilig aan de muur bevestigen. Handig, want zo laat u het design van uw flatscreen goed tot zijn recht komen én plaatst u het toestel op de gewenste kijkhoogte.

Bent u van plan om een televisie beugel te kopen? Let dan behalve op het aantal inches en het gewicht van het beeldscherm en ook op de VESA-maat. De VESA-maat is de afstand tussen de bevestigingspunten die zich achterop het scherm bevinden. Deze is gemakkelijk zelf op te meten of kunt u vinden in de handleiding van de TV.

Door bovenstaande punten vooraf te checken, weet u zeker dat u de juiste TV muurbeugel aanschaft en voorkomt u onveilige situaties. 

Een passend ophangsysteem voor uw TV

KiJoo heeft voor iedere televisie een passend ophangsysteem. Door ons ruime aanbod heeft u altijd iets te kiezen. Zegt u het maar: wilt u uw scherm het liefst zo strak mogelijk tegen de muur of heeft u behoefte aan meer flexibiliteit?

De TV muurbeugels van KiJoo zijn er in verschillende varianten, geschikt voor schermen van 10 tot 100 inch. Zo is er de standaard vaste TV wandsteun die uw tv eruit laat zien als een schilderij, maar kunt u ook kiezen voor draaibare muurbeugels en draai- en kantelbare muurbeugels.

Natuurlijk mag ook de plafond tv beugel niet ontbreken in ons assortiment. Ideaal voor in de sportkantine of op kantoor.

Installatieservice van KiJoo

Heeft u de perfecte muurbeugel voor uw tv gevonden? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Uw verzending wordt gratis thuisbezorgd. Zorg er wel voor dat u de juiste montagematerialen gebruikt om de tv ophangbeugel te monteren.

Vindt u het spannend om uw kwetsbare televisie aan de muur te hangen? Maak dan gebruik van onze installatieservice. De installatiespecialisten van KiJoo kunnen uw tv probleemloos en veilig ophangen. Wel zo handig! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tip: bekijk ook onze andere TV-accessoires.