Merk
Type scherm
Schermdiagonaal
Beeldverversing
Beeldkwaliteit index
Maximale resolutie
Curved
3D
HDR
Wifi
Kleur
Bluetooth
Prijs
tot

Samsung Smart tv

Samsung smart tv: wat zijn de mogelijkheden? Met een Samsung smart tv haalt u een wereld vol digitaal entertainment naar uw huiskamer. Stream films en series, kijk tv-programma’s on demand, luister muziek, speel games, bezoek social media en vier het leven tijdens een digitale borrel. Met een Samsung smart tv kan het allemaal en meer. De keuzevrijheid is groot, dus daarom helpen we u graag op weg met een vogelvlucht langs onze Samsung smart tv’s.

Sorteer op:
60 artikelen
 

QLED vs LED

Voor we de diepte in duiken, eerst even een stukje achtergrond. Bij het selecteren van een Samsung smart tv komt u al snel op een tweesprong: LED of QLED? Samsung LED geeft een hoogwaardige kijkervaring die vooral excelleert bij veel omgevingslicht. Vaak aantrekkelijk geprijsd en dus waar voor u geld.

Toch kan het qua beeldprestaties nog een stuk beter, zoals Samsung QLED laat zien. In tegenstelling tot LED werkt QLED zonder achtergrondverlichting. De pixels in het scherm zijn individueel schakelbaar. Nanokristallen zorgen voor een uitstekende kleurweergave met veel contrast. Een Samsung QLED tv is dan ook letterlijk een genot om naar te kijken.

Samsung 32 inch smart tv

Bent u op zoek een kleine Samsung smart tv? Met The Frame haalt u iets heel bijzonders in huis. The Frame is stijlvol en subtiel tegelijk: deze smart tv past in ieder interieur. Hang The Frame aan de muur, selecteer de Art Mode en u heeft uw eigen digitale kunstgalerie. Deze slimme tv is uitgerust met een helderheidssensor die het beeld aanpast aan het omgevingslicht. En dankzij de bewegingssensor vergeet u nooit de tv uit te zetten, want dat gebeurt automatisch als er geen mensen meer in de kamer zijn.

Samsung smart tv 43 inch

Ook in de categorie 43 inch vindt u een bijzonder meubelstuk. The Serif is ontworpen door een bekend designduo, de broers Bouroullec. Deze smart tv Samsung is dan ook een opvallende verschijning, die breekt met de gangbare verwachtingspatronen. Leg uw smartphone op de tv en beide apparaten maken verbinding via NFC, waarna een wereld van entertainment op u wacht.

Is The Serif niet uw stijl, overweeg dan de Samsung QE43Q64T. Een slanke smart tv goed voor 3100 PQI (Picture Quality Index). Net als alle Samsung smart tv’s krijgt u via het platform Tizen toegang tot de Samsung Smart Hub.

Samsung smart tv 50 inch

Maak kennis met Samsung NEO QLED. Deze 4K Ultra High Definition televisie biedt maar liefst 4500 PQI en dus is ieder detail scherp in beeld. Verbind deze smart tv met andere Samsung-apparaten en laat het Internet of Things uw leven makkelijker maken. Ook de Samsung QE50Q80T biedt die mogelijkheid, en meer. De 4K Quantum Processor zorgt er namelijk voor dat alles wat u ziet en hoort verbeterd wordt. Zo haalt u een bioscoopervaring naar de woonkamer.

Samsung smart tv 55 inch

De Samsung QE55Q70A is uitgerust met een Ultra Viewing Angle. Daardoor verspreidt het licht zich gelijkmatig wat zorgt voor een optimale ervaring vanuit iedere kijkrichting. Ook de audio is uitstekend, want 3D surround sound geeft een extra, meeslepende dimensie.

Bent u als gamer op zoek naar een 55 inch smart tv? Kies dan voor de Samsung QE55Q64R. De FreeSync-technologie zorgt voor supersnelle responstijden, terwijl de Dynamic Black Equalizer zowel geluid als beeld optimaliseert.

Samsung smart tv 65 inch

De Samsung 65QN95A is uitgerust met NEO QLED-technologie. Zowel donkere als heldere beelden komen daardoor beter tot hun recht. U bent verzekerd van prachtige beelden met veel contrast.

Wilt u de stap zetten van oogstrelend naar ongeëvenaard? Kies dan voor de Samsung QE65Q900R. Deze smart tv is een ware traktatie. U ziet geen pixels meer en u wordt volledig meegevoerd naar de 8k-realiteit. Donker is écht donker, licht is écht licht. Uw kijkervaring wordt net zo rijk als het contrast.

Samsung smart tv 75 inch

In de categorie 75 inch is heel wat moois te vinden, zoals de Samsung QE75Q77T. Deze smart tv zit vol slimmigheden. Zo zorgt de krachtige 4k-processor er automatisch voor dat ruis in het beeld tegengegaan wordt, en dat verloren details hersteld worden. En met Adaptive Picture en Active Voice Amplifier worden beeld en geluid afgestemd op de omgeving.

Ook de Samsung QE75Q80A biedt heldere beelden en intense kleuren. Deze 4K Ultra HD TV staat voor 100% kleurvolume en is bij uitstek geschikt voor gamen.

Samsung smart tv 82 inch

Meer dan 33 miljoen pixels staan te popelen om een sublieme kijkervaring te geven. Laat u verwennen door de Samsung QE82Q800T met 8K Ultra HD. En ja, dat is te zien. Kleurvolume, contrast, helderheid: het is allemaal oogstrelend mooi. Met de SmartThings-app kunt u bovendien andere slimme apparaten in huis aansturen. De smart tv wordt zo de centrale hub voor het hele huis.

Samsung smart tv kopen? Bestel hem bij KiJoo

Wilt u een Samsung smart tv kopen? Bestel de tv dan gemakkelijk online bij Kijoo. Onze tv’s worden gratis verzonden in heel Nederland, België en Luxemburg. Uiteraard is de verzending verzekerd tegen verlies of schade.

Wilt u graag meer weten over onze smart tv’s of over onze installatieservice? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0413 – 23 20 24 of per e-mail via info@kijoo.nl.