Overig

Algemeen en zakelijk

Btw 

Al onze prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW.

Zakelijk

Bijna alle 4K TV ,OLED en QLED schermen een HDMI aansluiting. Hierdoor kunt u het scherm als datamonitor zakelijk boeken. U kunt desgewenst van ons een factuur met omschrijving “pc/data monitor” ontvangen.

Grote bestellingen 

U heeft een bungalowpark, een restaurant, een hotel of ……. En u bent op zoek naar een vertrouwde organisatie die uw elektronische apparaten in grote aantallen bij u kan afleveren? Dan kiest u KiJoo. Wij geven u namelijk een deskundig en objectief advies op maat. En we staan bekend om onze goede service. Dan weet u zeker dat uw bestelling bij ons in goede handen is. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op om de vele interessante mogelijkheden van een grote bestelling met ons te bespreken.

Leveren buitenland

Wij leveren alleen naar onze Europese klanten na vooruitbetaling op onze bankrekening. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag wordt uw bestelling door KiJoo of zijn Bezorgpartner bezorgd. De kosten hiervoor variëren afhankelijk van uw bestelling. Indien uw betaling niet binnen twee weken is ontvangen, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Normaliter levert KiJoo of de bezorgdienst de pakketten af binnen 1 tot 3 werkdagen mits uit voorraad leverbaar en na ontvangst van betaling. Deze mogelijkheid geldt uitsluitend voor de volgende landen: België en Duitsland. De kosten voor het verzenden van een LED televisies naar het buitenland kunt u aanvragen bij KiJoo.

Leveren btw vrij

Indien u een eigen bedrijf in België of Duitsland heeft, mogen wij u btw (21%) vrij leveren. Wij hebben dan ter verificatie uw btw-nummer en vestigingsadres nodig. Deze gegevens kunt u invullen indien u de bestelling via onze website plaatst. Na verificatie bij de Nederlandse Belastingdienst mogen wij u, na goedkeuring, btw-vrij leveren. Na het afronden van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail welke standaard altijd inclusief btw (21%) is. Maakt u dit bedrag dan ook nog niet over! U ontvangt van ons het juiste bedrag exclusief btw per mail, nadat wij de goedkeuring van de Nederlandse Belastingdienst hebben ontvangen, doorgaans dezelfde werkdag. De bestelling mag vervolgens uitsluitend naar het vestigingsadres worden verstuurd.

Voorraad beheer

Voorraadbeheer

KiJoo doet zijn best om alle producten op onze website van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Wij adviseren u, als u een product ziet op onze website en deze wilt afhalen, van te voren telefonisch of per email contact met ons op te nemen voor u vertrekt of deze daadwerkelijk op voorraad is. Het kan zijn dat ondertussen het laatste exemplaar net verkocht is in de winkel. Wij kunnen het product ook voor u reserveren.

Affiliate programma

Wil jij geld verdienen door advertenties van ons te plaatsen of onze producten  te promoten?

Wij maken gebruik van het Daisycon netwerk en bieden hoge provisies. Aangezien onze producten in de hogere prijsklasse valt kun je al snel veel verdienen met  Affiliate marketing

Klik op de knop hieronder om je aan te melden als affiliate en start met het verdienen van geld