Merk
Curved
Wifi
Kleur
Bluetooth
Muurbevestiging
Draadloze achterspeakers
Prijs
tot

Soundbar

Haal het beste uit uw televisie met een moderne soundbar. Deze stijlvolle speaker, die u eenvoudig aansluit op uw tv, zorgt voor een optimale geluidservaring. De soundbar creëert een beter en intenser geluid. Wanneer de speaker is voorzien van een sub woofer heeft u bovendien extra basgeluid. Wilt u een soundbar kopen en wilt u daarbij de keuze uit de beste merken hebben? Dan zit u bij KiJoo goed, dankzij een breed assortiment soundbars van onder andere Sonos, Samsung en HEOS. Bekijk de modellen hieronder en bestel uw soundbar snel en gemakkelijk online.

Sorteer op:
16 artikelen
 

Soundbar kopen voor een boost van uw geluid

De schermen van flat screen-tv’s worden steeds dunner. Een groot nadeel hiervan is dat de speakers van het toestel ook kleiner worden. Door een soundbar te kopen kunt u het geluid van uw tv dan ook een flinke boost geven.

De soundbar maakt het geluid van uw tv beter, voller en intenser. Bovendien zijn bijna alle moderne soundbars van Bluetooth en Wi-Fi voorzien, waardoor u draadloos muziek kunt streamen vanaf uw smartphone, tablet of computer.

Deze langwerpige, stijlvolle speaker plaatst u direct boven of onder uw tv en kan eenvoudig geïnstalleerd worden met een HDMI-kabel of een optische aansluiting.

Soundbar met subwoofer of Dolby Atmos

Wanneer u het geluid van uw televisie helemaal naar een hoger niveau wilt tillen, biedt een soundbar met sub woofer uitkomst. Hiermee evenaart u, door de extra bas, gemakkelijk het geluid van een bioscoop.

Daarnaast kunt u kiezen voor een soundbar met Dolby Atmos. Dolby Atmos zorgt ervoor dat u als kijker letterlijk omgeven wordt door geluid. Regendruppels van boven en wind van opzij: Dolby Atmos zorgt voor een unieke kijkervaring.

Ons assortiment soundbars: Samsung, LG, en HEOS

Wilt u ook meer halen uit het geluid van uw tv of laptop? Dan zit u bij KiJoo goed. Wij hebben een uitgebreid assortiment met soundbars van verschillende topmerken. Zo kunt u bij ons terecht voor een soundbar van Sonos, Samsung, LG of HEOS.

De soundbars zijn er in verschillende formaten en designs. Zo vindt u altijd eentje die bij u past.

Zegt u het maar: gaat u voor een kleine soundbar? Met een soundbar van 65 cm heeft u een compacte oplossing voor het geluid van uw televisie. Wilt u uw multiroom-opstelling uitbreiden en altijd en overal muziek kunnen streamen? Kies dan voor een bluetooth soundbar.

Soundbar kopen bij KiJoo

Of u nu flink wilt uitpakken of liever gaat voor een compacte, goedkope soundbar: met een soundbar van KiJoo geeft u het geluid van uw tv of laptop een boost.

Bestel uw favoriete soundbar eenvoudig online en profiteer van onze uitgebreide service. Uw soundbar wordt gratis bij u thuisbezorgd, zeven dagen per week. Uiteraard is uw verzending verzekerd tegen verlies of schade. Toch liever zelf ophalen? U bent van harte welkom in Uden.

Nog meer uit uw televisie halen? Bekijk ook ons aanbod TV-accessoires.