Miele  CM 7550 Espresso machine

Miele CM 7550 CoffeePassion Volledig automatisch Espress
Miele CM 7550 CoffeePassion Volledig automatisch Espress
2.349,- Of betaal in 3 termijnen van € 783,-
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 4%
  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

Productbeschrijving

CM 7750

Met onder andere: OneTouch for Two, 3 soorten bonen, cappuccinatore, 540 gram koffie, 2.2 liter water, bezinksel voor 16 kopjes, 10 profielen, heet water, melk reservoir, expert modus, verwarmd kopjesplateau, CupSensor, WifiConnect, AutoDescale en CoffeeSelect. 


Functies: AromaticSystem

Functies: AromaticSystem

Doordachte filtertechniek
Het filtersysteem beschikt over een filterkamer, die uitzet wanneer er water instroomt. Hierdoor worden de gemalen koffie en het water intensief gemengd en ontstaat er een nog sterker aroma. Nadat de koffie en het water gemengd zijn, daalt de waterdruk en krimpt de filterkamer. U kunt vervolgens genieten van een heerlijk kopje koffie met meer aroma en smaakbeleving.

 Functies: AutoDescale

Functies: AutoDescale

Ontkalkt automatisch
U hoeft niet zelf te ontkalken, dit doet het apparaat voor u. De gepatenteerde uitvinding van Miele: door een patroon aan de achterzijde van het apparaat ontkalken deze apparaten zelfstandig, dagelijks op een door u te bepalen tijdstip. Zo kan hardnekkige kalkafzetting niet eens ontstaan.

 Functies: Automatische spoelfunctie en reinigingsprogramma's

Functies: Automatische spoelfunctie en reinigingsprogramma's

Perfecte combinatie van hygiëne en comfort
Technische innovatie waarvan u voordeel hebt. De comfortabele reinigingsprogramma's staan in combinatie met de automatische spoelfunctie garant voor gebruiksgemak en optimale hygiëne. Vuil wordt voorkomen voordat het kan ontstaan. Dit garandeert een lange levensduur en draagt aanzienlijk bij aan het waardebehoud van uw koffiemachine.

 Functies: Automatische spoelfunctie voor de melkleiding

Functies: Automatische spoelfunctie voor de melkleiding

Een hygiënisch pluspunt
Na een bereiding met melk, wordt automatisch de melkleiding met water uit het waterreservoir doorgespoeld. Voor optimale hygiëne in een handomdraai.

 Functies: Cappuccinatore

Functies: Cappuccinatore

Perfect romig melkschuim voor koffiespecialiteiten
Met de cappuccinatore maakt u heel eenvoudig warme melk of romig melkschuim. In slechts een paar seconden verwarmt of schuimt de cappuccinatore de melk op, rechtstreeks in het kopje of in het glas. Na afloop kunt u het gewoon in de vaatwasser schoonmaken.

 Functies: Coffee & Tea

Functies: Coffee & Tea

20 verschillende warme dranken. Met één apparaat.
De nieuwe CM7 biedt een geheel nieuwe kijk op genieten: 20 verschillende warme dranken worden volledig automatisch bereid. En het beste: De CM7 beheerst niet alleen het bereiden van Italiaanse koffiespecialiteiten, maar ook het bereiden van verschillende soorten thee. Of u nu houdt van groene of zwarte thee, of van kruiden- of vruchtenthee: het water wordt altijd verwarmd tot de juiste temperatuur, zodat het thee-aroma optimaal vrij komt.

 Functies: CoffeeSelect

Functies: CoffeeSelect

Uniek: de juiste bonensoort kiezen
Deze keuzevrijheid biedt een verrassende geur- en smaakbeleving: u bereidt uw koffiespecialiteit nu met de juiste bonensoort. De drie reservoirs bieden ruimte voor verschillende bonen. Als u de koffie bereidt, kiest u de juiste soort handmatig, of automatisch, als u de bonensoort vast instelt voor de betreffende koffievariant. Geniet van espresso van espressobonen: omdat er geen resten in het systeem achterblijven, is de bonenkeuze altijd puur.

 Functies: ComfortClean

Functies: ComfortClean

Eenvoudige reiniging in de vaatwasser
Het ComfortClean-systeem maakt hygiëne heel eenvoudig. Veel componenten van de koffiemachine het waterreservoir en afvalreservoir kunnen heel eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Dit draagt aanzienlijk bij aan het waardebehoud van uw apparaat.

 Functies: CupSensor

Functies: CupSensor

Automatische aanpassing van de schenktuit
Met de unieke CupSensor wordt koffie bereiden nog makkelijker. De CupSensor herkent namelijk de hoogte van het kopje of glas en brengt de uitloop automatisch in de juiste positie. Hierdoor wordt het spatten van koffie en melk voorkomen en worden een perfecte koffietemperatuur en mooie crèmelaag gegarandeerd. Na de melkschuimtoevoeging gaat de schenktuit een centimeter naar boven om de tuit schoon te houden.

 Functies: DoubleShot functie

Functies: DoubleShot functie

Meer aroma, minder bitterstoffen
Voor iedereen die van sterke koffie houdt: de nieuwe DoubleShot-functie van de CM7. Hierbij wordt de drank met een dubbele portie1 koffie/espresso bereid en met een kortere doorlooptijd. Zo worden nog minder bitterstoffen uit de koffie opgelost. Het resultaat is een bijzonder vol en zacht aroma zonder bittere nasmaak. Ideaal voor bijvoorbeeld espresso, cappuccino of koffie verkeerd.

 Functies: Eenvoudig te hanteren

Functies: Eenvoudig te hanteren

Eenvoudige bediening met de vingertoppen
Gemakkelijker kan de besturing van een apparaat niet zijn: met de intuïtief bedienbare touch-displays kunt u al na enkele aanrakingen van uw lievelingskoffie genieten.

 Functies: Eenvoudig uitneembaar filtersysteem

Functies: Eenvoudig uitneembaar filtersysteem

Constante hoge koffiekwaliteit
Het filtersysteem is het hart van de koffiemachine. Dit kan eenvoudig worden uitgenomen en gereinigd. Daardoor bent u altijd verzekerd van een onberispelijk schoon filtersysteem, een constante hoge koffiekwaliteit en een lange levensduur van het apparaat.

 Functies: Eenvoudige reiniging

Functies: Eenvoudige reiniging

Voor meer gemak bij het reinigen
De intelligente apparaten reinigen zich dagelijks bijna geheel zelfstandig. Na elke melkbereiding wordt de melkslang automatisch gespoeld. Het exclusieve ontkalkingsprogramma AutoDescale CM7 zorgt automatisch voor een lange levensduur. Opvangschaal, water- en koffiebezinkselreservoir kunnen worden verwijderd en zijn dankzij ComfortClean geschikt voor de afwasmachine. De efficiënte reinigingsfuncties garanderen hygiëne en een prima koffiesmaak.

 Functies: Eigen instellingen

Functies: Eigen instellingen

De instellingen van uw favoriete drankje opslaan
Afhankelijk van de soort koffie en de intensiteit van de smaak kunt u zelf allerlei voorkeuren instellen in een van de maximaal 10 persoonlijke profielen. In een gebruikersprofiel slaat u alle instellingen voor uw lievelingsdrank op: maalhoeveelheid, watertemperatuur en -hoeveelheid en eventueel melkbereiding. Voor individuele smaakbeleving.

 Functies: Expert modus

Functies: Expert modus

Koffie aanpassen naar ieders smaak
Afhankelijk van uw smaak kunt u altijd de instellingen voor de bereiding aanpassen: In de expert modus kunt u de maling en de hoeveelheid water nog tijdens het koffiezetten instellen. Zo kunt u uw gasten naar eigen smaak een perfecte kop koffie serveren.

 Functies: Functie voor koffie- of theekan

Functies: Functie voor koffie- of theekan

Meerdere kopjes na elkaar bereiden
Heeft u bezoek? Met één druk op de knop bereidt uw apparaat tot 8 kopjes koffie na elkaar in een eronder geplaatste koffiekan. De CM7 biedt bovendien de mogelijkheid voor theewater, voor een kopje of een kan.

 Functies: Gebruikersprofielen

Functies: Gebruikersprofielen

Geniet van koffie voor uzelf alleen: u hoeft de instellingen van uw favoriete drank niet elke keer opnieuw in te voeren, u kunt de gebruikersprofielen opslaan. Er zijn tot wel tien profielen beschikbaar. In het gebruikersprofiel worden alle parameters voor uw favoriete drank bewaard: bonensoort, koffiehoeveelheid, watertemperatuur en -hoeveelheid en evt. hoeveelheden melk en melkschuim. 

 Functies: In perfecte harmonie met optimaal koffiegenot

Functies: In perfecte harmonie met optimaal koffiegenot

Of u nu kiest voor een ingebouwd of volautomatisch koffiezetapparaat: de pure koffiebeleving met unieke momenten van genot is gegarandeerd. Onze volautomatische koffiezetapparaten perfectioneren de bereiding van diverse koffiespecialiteiten door een perfect op elkaar afgestemd systeem. U kunt het zien, ruiken, voelen, horen en natuurlijk ook uitstekend proeven.

 Functies: Ingebruiknamebeveiliging

Functies: Ingebruiknamebeveiliging

Met maar één druk op de knop
De ingebruiknamebeveiliging kan in één handeling worden ingesteld. Op die manier is ongewenst inschakelen door bijvoorbeeld kinderen onmogelijk.

 Functies: OneTouch for Two

Functies: OneTouch for Two

Voor meer smaakbeleving met z'n tweeën
Alle koffiemachines met een bonensysteem hebben naast de bekende OneTouch-functie ook de nieuwe OneTouch for Two-functie. Met deze functie kunt u met een druk op de knop twee heerlijke koffiespecialiteiten bereiden. Het betreffende programma wordt daarna geheel automatisch gestart. Als er minder tijd nodig is om koffie te bereiden, blijft er meer tijd over voor het koffiemoment met z'n tweeën.

 Functies: Reservoir voor gemalen koffie

Functies: Reservoir voor gemalen koffie

Als u af en toe een tweede koffiesoort wilt
Afgezien van het bonenreservoir beschikken de koffiemachines met bonensysteem van Miele over een extra reservoir voor gemalen koffie. Zonder de bonen te hoeven vervangen hebt u de mogelijkheid om een tweede koffiesoort in poedervorm te bereiden.

 Functies: Timer

Functies: Timer

Voor gebruik wanneer en hoe u wilt
Het in- en uitschakelen van de koffiemachine kan naar eigen voorkeur worden geprogrammeerd. De eerste koffiebereiding kan bijvoorbeeld 's ochtends direct worden gemaakt, omdat het apparaat zichzelf automatisch inschakelt en 's avonds uitschakelt. Om energie te besparen kan de koffiemachine ook volledig worden uitgeschakeld als deze langere tijd niet wordt gebruikt.

 Functies: Weinig geluid

Functies: Weinig geluid

Aangenaam geluidsarm
De koffiemachines van Miele malen de koffie geluidsarm en leveren daarbij constant perfecte resultaten.

 Functies: WifiConn@ct

Functies: WifiConn@ct

Netwerkmogelijkheden voor meer comfort
Bedien het apparaat handig op afstand: bijna alle CM 7-apparaten kunnen op een netwerk worden aangesloten en via een mobiel apparaat worden bediend. Met een smartphone of tablet configureert u zeer comfortabel instellingen of maakt u met MobileStar uw favoriete koffie, zelfs vanaf de bank. Bestel koffiebonen en reinigingsproducten met slechts een paar klikken via de smartphone: de Miele@mobile-app leidt u direct naar de online-winkel van Miele.


Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat

Specificaties

Functionaliteiten

Aantal kopjes per keer 2
Waarschuwingssignaal Ja
Instelbare maalgraad Ja
Kopjeswarmer Nee

Productspecificaties

Waterfilter Ja
Bodem met antislip Bodem met antislip
Vermogen 1450 W
Meer specificaties