DE'LONGHI  PrimaDonna Class ECAM550.85.MS

 ECAM550.85.MS
 ECAM550.85.MS
 ECAM550.85.MS
 ECAM550.85.MS
1.099,- Of betaal in 3 termijnen van € 366,33
 7 - 14 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 15%
  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

Productbeschrijving

DE'LONGHI PrimaDonna Class ECAM550.85.MS

> Bekijk alle producten van DE'LONGHI

Het bean-to-cup koffiezetapparaat De’Longhi “PrimaDonna Class ECAM 550.85.MS” maalt elke keer verse koffiebonen en bereidt met één druk op de knop tot wel 12 koffiedranken. Daarnaast biedt het apparaat heet water van 4 verschillende temperaturen voor verschillende soorten thee. 6 gebruikers kunnen hun eigen drankenmenu opslaan. Het kleurrijk, aanraakgevoelig scherm en de bediening via de smart app maken het gebruik van het koffiezetapparaat een echt plezier. Dankzij het eenvoudige onderhoud kunt u snel en gemakkelijk genieten van koffie.

  12 KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

  Bereid niet alleen de populairste traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, maar geniet ook van de nieuwste trendy recepten zoals: americano, flat white, cappuccino doppio of langzaam gebrouwen long black koffie. Pas de instellingen voor elke koffiedrank aan uw smaak aan: verander de sterkte van de koffie en de hoeveelheid(melk en koffie). In het algemene menu kunt u de temperatuur van de drank wijzigen.

  HEET WATER VAN 4 VERSCHILLENDE TEMPERATUREN VOOR THEELIEFHEBBERS

  Kies in het drankenmenu water van 4 verschillende temperaturen voor verschillende soorten thee: wit, groen, oolong en zwart.

  6 GEBRUIKERSPROFIELEN

  Zelfs zes gebruikers kunnen hun eigen individuele drankenmenu samenstellen en opslaan. Pas de gewenste sterkte voor uw drankjes, de hoeveelheid melk en koffie aan en sla deze op.

  BEDIENING MET SMART APP

  Het koffiezetapparaat kan ook worden bediend met de De’Longhi “Coffee Link”-applicatie. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan rechtstreeks aan vanaf uw smart-apparaat. De slimme app voorziet de gebruiker van tips en suggesties voor het onderhoud van het koffiezetapparaat.

  KLEUREN TOUCH-SCHERM

  Een intuïtief bedieningspaneel met een breed 3,5-inch LCD-scherm en aanraakgevoelige symbolen zorgen voor een eenvoudige en probleemloze bediening.

  19 BAR DRUK

  Dit koffiezetapparaat gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie veel meer aroma en body heeft.

  AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTE CREMA”

  Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is het koffiezetapparaat altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van het melkschuim kiezen. De functie “Clean” zorgt voor een eenvoudige reiniging van het melksysteem. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk in de koelkast bewaren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

  THERMISCH MELKRESERVOIR

  Een van de geheimen voor een perfect melkschuim is koude melk. In het nieuwe dubbelwandige thermische melkreservoir blijft de melk langer koud.

  EENVOUDIG ONDERHOUD

  Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor koffiezet- en melksystemen en de uitneembare zetgroep zorgen voor een perfecte hygiëne, waardoor u altijd lekkere koffie kunt drinken.

  STEVIG ONTWERP EN METALEN BEHUIZING

  Het koffiezetapparaat ziet er zeer stevig en luxueus uit dankzij de metalen behuizing.  

Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat