Bosch  Serie 8 DRC99PS20

Bosch Serie 8 DRC99PS20 - Plafondafzuigkap
Bosch Serie 8 DRC99PS20 - Plafondafzuigkap
Bosch Serie 8 DRC99PS20 - Plafondafzuigkap
Bosch Serie 8 DRC99PS20 - Plafondafzuigkap
1.289,- Of betaal in 3 termijnen van € 429,67
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 8%
  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

Productbeschrijving

De slimme manier om je kookplaat en afzuiging te gebruiken.

Multitasken in de keuken kan soms stressvoller zijn dan plezierig. Met AutoControl kun je jouw wifi gesynchroniseerde afzuigkap en kookplaat bedienen met slechts één druk op de knop. Vanaf je mobiele device kun je je afzuigkap programmeren om de ventilator en de verlichting in te schakelen wanneer je je kookplaat inschakelt - of stel de afzuiging zo in dat deze nog 20 minuten doorzuigt nadat de kookplaat is uitgeschakeld. Nu de ventilatie en verlichting zijn geregeld, kun je je richten op de meer belangrijke zaken, zoals het dessert.

Een oogje aan de binnenkant.

Uit het oog, uit het hart: als het gaat om de filters in onze afzuigkappen vergeten we vaak om te controleren of ze moeten worden vervangen. Met Home Connect kun je de status van de filters van de afzuigkap controleren en waardevolle onderhoudsinformatie ontvangen. Log gewoon in op de app om de koolstof- en vetverzadiging van de filters te controleren en of vervanging nodig is.

De optimale afzuigcapaciteit voor kleine en grote keukens.

Of u nu een open woonkeuken of een kleine, gesloten keuken heeft, wij bieden de optimale afzuigcapaciteit voor iedere keuken. Voor een aangename atmosfeer moet de lucht zes tot twaalf keer per uur worden ververst. Hiervoor moet de kracht van de dampkap optimaal zijn afgestemd op de grootte van de ruimte.

Amper hoorbaar in de keuken. Bijna niet te merken aan je elektriciteitsrekening.

Dankzij de speciaal ontworpen motor is de afzuigkap zowel krachtig, stil, als energiebesparend. Een Bosch afzuigkap met EcoSilence motortechnologie is merkbaar stiller en gebruikt tot 80% minder energie* dan andere afzuigkappen. Perfect voor bij wie de keuken een plek is waar je ook eet of vaak samenkomt.

Voert kookgeuren geruisloos af.

De PerfectAir sensor herkent uiteenlopende kookgeuren en stemt daar automatisch het beste afzuigvermogen op af. Het geluidsniveau wordt zo laag mogelijk gehouden waardoor afzuigen haast geruisloos gaat. Handmatig bijstellen kan wel, maar waarom zou je? Vermijd vingerafrukken op het display en gebruik beide handen voor alle handelingen op het aanrecht. De kap schakelt bovendien automatisch uit zodra de lucht weer schoon is.

Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat

Specificaties

Fysieke kenmerken

Materiaal filter RVS
Aantal lampen 6

Productinformatie

Kleur Wit
Afstandsbediening Ja
Meer specificaties