Siemens  CB634GBS3 iQ700 Inbouw oven

Siemens CB634GBS3 - iQ700 - Inbouw oven
Siemens CB634GBS3 - iQ700 - Inbouw oven
Siemens CB634GBS3 - iQ700 - Inbouw oven
Siemens CB634GBS3 - iQ700 - Inbouw oven
Siemens CB634GBS3 - iQ700 - Inbouw oven
Siemens CB634GBS3 - iQ700 - Inbouw oven
759,- Of betaal in 3 termijnen van € 253,-
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 33%
 • Gratis verzekerd verzonden
 • Installatieservice
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

Productbeschrijving

Deze Siemens CB634GBS3 iQ700 Compacte oven is een ware hulp chef in de keuken. Dankzij de 13 verschillende programma's kun je recepten bereiden van een heerlijke Italiaanse pizza en mals vlees tot een appeltaart met oma's recept. Na het bakken maak je de oven eenvoudig schoon door de speciale coating aan de binnenkant van de oven. De bediening van de oven gaat via het gebruiksvriendelijke TFT display en de deur heeft een softMove systeem, zodat de deur gemakkelijk en zacht sluit.

Voordelen

 • TFT Display
 • 4D hetelucht
 • ecoClean

Nadelen

 • Beschikt niet over een stoom functie

ecoClean, gemakkelijk schoon

Ben je niet zo van het schoonmaken? dan wordt het bij deze oven je het nog gemakkelijker gemaakt. Door de ecoClean Plus-coating van Siemens, valt vuil gemakkelijker uit een en de geur neemt enorm af. Vanaf het moment van braden, grillen en bakken wordt dit proces al in gang gezet. Het ecoClean-materiaal vernieuwt zich elke keer opnieuw, zodra de oven warm wordt.

Snel voorverwarmen

Met deze oven, is het nu mogelijk om snel voor te verwarmen. Dit betekent dat je de oven binnen een korte periode snel kan voorverwarmen, waardoor je minder bereidingstijd nodig hebt. Het is dus goed voor je eigen tijd, maar vermindert ook zeker het energie verbruik.

SoftClose, zachte en geruisloze deursluiting

Deze Siemens oven beschikt nu over een verbeterde manier van sluiten. Met de softClose wordt het sluitingsmechanisme verbeterd die geïntegreerd is in het scharnier. Op deze manier is de ovendeur gemakkelijker en veiliger te sluiten. Een zacht duwtje tegen de ovendeur is in feiten al genoeg. Daarnaast zorgt het ervoor dat het geruisloos sluit en je dus geen last hebt van het geluid.

4D HotAir, gelijkmatige temperatuur

Met de oven, die zich onder het fornuis bevindt, kun je veel bereiden door middel van de totale inhoud van 47 liter. Door de 4D hotAir, wordt de temperatuur nu gelijkmatig verdeeld door heel de oven. Dit betekent dat op elk vlak je gerechten optimaal worden bereid. Dit geldt ook, als je bijvoorbeeld meerdere bakplaten in de oven hebt zitten.


Compacte bakoven met 13 verwarmingssystemen:

 • Warmhouden, Voorverwarmen borden, Circulatiegrill, Onderwarmte, coolStart, Langzaam garen, Pizzastand, Onder- en bovenwarmte Eco, Onder- en bovenwarmte, Kleinvlakgrill, Hetelucht Eco, Grootvlakgrill, 4D hetelucht, Snel voorverwarmen

Kenmerken van de Siemens CB634GBS3

 • Snel voorverwarmen - ecoClean - TFT display - 4D hetelucht - softMove - Pizzastand - Grill - coolStart - Elektronische klok - Inhoud van 47 liter - Antraciet geëmaileerde binnenkant - Kinderbeveiliging - Halogeen binnenverlichting - Sabbat Mode

Toebehoren

 • 1 x Combi rooster
 • 1 x Universele braadslede
Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat