LG  GSX961NEAZ Amerikaanse koel-vriescombinatie

LG GSX961NSAZ - Amerikaanse koelkast - InstaView - TokTo
LG GSX961NSAZ - Amerikaanse koelkast - InstaView - TokTo
LG GSX961NSAZ - Amerikaanse koelkast - InstaView - TokTo
LG GSX961NSAZ - Amerikaanse koelkast - InstaView - TokTo
LG GSX961NSAZ - Amerikaanse koelkast - InstaView - TokTo
1.679,- Of betaal in 3 termijnen van € 559,67
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 16%
 • Gratis verzekerd verzonden
 • Installatieservice
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

 • Koelen 405 liter
 • vriezen 196 liter
 • RVS

Productbeschrijving

LG GSX961NEAZ Amerikaanse koel-vriescombinatie

> Bekijk alle producten van LG

Deze LG GSX960NEAZ is een Amerikaanse koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 405 liter in het koelgedeelte verdeeld over 7 schappen en twee koelladen. Het vriesdeel heeft een inhoud van 196 liter verdeeld over 4 schappen en 2 vrieslades. Om eenvoudig bij producten in het koelgedeelte te komen beschikt de koelkast over een extra ingebouwde deur. Hierdoor is het niet nodig om de gehele deur te openen. Dit zorgt ervoor dat er minder gekoelde lucht verloren gaat.

Door twee keer te kloppen op deze unieke Door-in-Door wordt het getinte raam opeens transparant. Hierdoor is er meteen te zien welke levensmiddelen zich in het koelgedeelte bevinden. Door middel van de MoistBalanceCrisper-lade blijven groentes en fruit optimaal vers. Dit doordat de groentes eigen vocht behouden in de lade. Het Total-NoFrost-systeem voorkomt de vorming van ijs en condensatie in het koel- en vriesgedeelte. De koelvriescombinatie hoeft hierdoor nooit meer ontdooit te worden. Dankzij de watertank hoeft deze koelkast niet op de waterleiding aangesloten te worden en kan er via de deur altijd koel water of crushed-ice verkregen worden. De LG GSX960NEAZ heeft een stille en duurzame Linear inverter compressor hiermee wordt er extra energie bespaard. De Amerikaanse-koelvriescombinatie heeft dan ook het zuinige energielabel A++.

 • Totale inhoud van 601 liter
 • Energielabel A++
 • Water- en ijsdispenser
 • InstaView: Knock, Knock en u ziet de inhoud van uw koelkast.
 • Kleur: RVS
 • NoPumbing: Geen vaste wateraansluiting nodig.
 • No-Frost systeem + 10 Jaar garantie op compressor

HIGHLIGHTS

Energielabel A++ - LG GSX961NEAZ

Zuinig met energie

Producenten zoals LG zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze LG GSX961NEAZ met energie-efficiëntieklasse A++ bespaart je gemiddeld 22% meer energie dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en koelcapaciteit van de kast.

NoFrost systeem - LG GSX961NEAZ

Nooit meer Ontdooien hoeft

De LG GSX961NEAZ is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de koelruimte af. Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

Door-in-Door systeem - LG GSX961NEAZ

LG Door-in-Door systeem

Uw favoriete snacks en frisdrank bij de hand, meer opslagruimte én energiezuiniger: het Door-in-Door design van deze LG GSX961NEAZ koelkast heeft alleen voordelen! U opent deze kleinere deur met behulp van de verborgen knop in het handvat.

Fresh Balancer - LG GSX961NEAZ

LG Fresh Balancer

LG´s afsluitbare Fresh Balancer zorgt voor de optimale luchtvochtigheid voor je groente en fruit. Zo blijven deze levensmiddelen veel langer vers en lekker in de LG GSX961NEAZ koelkast!

Water- en ijsdispenser - LG GSX961NEAZ

Snelle opfrisser

Komt u net terug uit de sportschool en kunt u wel wat verkoeling gebruiken? Met de water- en ijsdispenser in deze LG GSX961NEAZ koelkast voorziet u zichzelf met één druk op de knop van een glas heerlijk gekoeld water, of ijs voor in uw frisdrank.

Inverter Linear Compressor motor - LG GSX961NEAZ

Sterke en zuinige motor

Deze koel-vriescombinatie van LG beschikt over een Inverter Linear Compressor. Deze oordegelijke motor werkt stiller dan een conventionele koelmotor en er wordt tot wel 32% minder energie verbruikt. Naast stil en zuinig is de Inverter Linear Compressor ook zeer duurzaam: LG geeft er 10 jaar garantie op!

Superkoelen - LG GSX961NEAZ

Alles snel op tempratuur

De Superkoelen-functie op deze LG GSX961NEAZ zorgt voor een versnelling van het koelproces. De temperatuur in de koelruimte wordt tijdelijk verlaagd: je nieuwe boodschappen worden zo extra snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Smaken en voedingsstoffen blijven beter behouden zodat jouw maaltijden nóg beter smaken!

Moist Balance Crisper - LG GSX961NEAZ

Moist Balance Crisper-lade

Geniet langer van uw verse etenswaren! LG´s gepatenteerde ´Moist Balance Crisper´-lade zorgt voor de optimale temperatuur en luchtvochtigheid, zo blijven uw groenten en fruit veel langer vers.

Best Reviewed, Kieskeurig - LG GSX961NEAZ

Best Reviewed

De LG GSX961NEAZ is een prijswinnaar! Dit apparaat is bedolven onder de vele positieve reviews op Kieskeurig.nl. Over het algemeen zijn deze reviews zo positief dat Kieskeurig.nl dit apparaat het predicaat "Best reviewed" heeft geschonken. Op aanraden van andere consumenten is deze LG GSX961NEAZ Amerikaanse InstaView koelkast dus een topkeuze.

Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat

Specificaties

Energieverbruik

Energielabel F
Energieverbruik per jaar 431 kWh

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie On-site repair
Uitzonderingen fabrieksgarantie 10 JAAR OP COMPRESSOR
Meer specificaties