Liebherr  KBes 4374 Premium BioFresh Koelkast

Liebherr KBes 4374 Premium BioFresh
Liebherr KBes 4374 Premium BioFresh
Liebherr KBes 4374 Premium BioFresh
Liebherr KBes 4374 Premium BioFresh
Liebherr KBes 4374 Premium BioFresh
Liebherr KBes 4374 Premium BioFresh
Liebherr KBes 4374 Premium BioFresh
Liebherr KBes 4374 Premium BioFresh
1.849,- Of betaal in 3 termijnen van € 616,33
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje
  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

Productbeschrijving

Omschrijving

3 temperatuurzones op 1 plek

BluPerformance model met inwendig vriesvak, een normaal +5°C koeldeel en drie 0°C laden voor extra lang bewaren van vlees, zuivelproducten, groente en fruit. Rondom edelstaal en met een bijzonder laag verbruik. Premium uitvoering met o.a. zelfsluitende deur, digitale temperatuurmeter, 2 LED lichtzuilen en achterwandverlichting, PowerCooling met FreshAir filter, flessenplateau en deuralarm.

Alle functies eenvoudig in te stellen.
2,4 inch kleurendisplay

Ruimte voor hoge karaffen of verpakkingen.
Deel- en onderschuifbaar glasplateau

Ook voor extra grote 2 liter verpakkingen.
Luxe edelstalen Premium GlassLine deurvakken

Bij volle koelkast voldoende licht.
LED lichtzuil links en rechts

Gelijkmatigere temperatuurverdeling.
PowerCooling

Een koelkast die fris ruikt.
FreshAir koolfilter

Volledig uittrekbaar en zachtsluitend.
BioFresh-laden met SoftTelescopic

Altijd plaats voor grote gezinsflessen.
Geïntegreerd flessenplateau

Serveerklaar koelen.
Uitneembare VarioBox

Zacht sluiten garantie.
SoftSystem

Groente, fruit, vlees en vis tot 3x langer vers.
BioFresh 0°C

Opent bijna vanzelf.
Hevelgreep aluminium

BluPerformance 
Meer inhoud in het interieur voor levensmiddelen, zuinig en energie-efficiënt, stil en comfortabel in gebruik en een uitstekend ontwerp. Op het gebied van koelen en vriezen zetten de BluPerformance apparaten van Liebherr nieuwe normen. 

BioFresh 
In de BioFresh-Safes behouden levensmiddelen hun gezonde vitaminen, aroma en smakelijke voorkomen beduidend langer dan in een conventionele koelkast. Dankzij de geavanceerde technologie wordt de temperatuur vlak boven 0°C gehouden. 

2,4" kleurendisplay 
Het 2,4" contraststerke Touch display met hoge resolutie is geïntegreerd achter de deur en maakt nauwkeurige temperatuurinstelling mogelijk. 

4-sterren vriesvak 
In het 4-sterren vriesvak kunnen verse levensmiddelen worden ingevroren en voor lange tijd worden bewaard. Temperaturen van -18°C en lager creëren een ideale bewaarplaats voor levensmiddelen. 

GlassLine 
Het karakteristieke GlassLine interieur is van een kwalitatief hoogwaardige en sterke afwerking. De draagplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Het deel- en onderschuifbare glasplateau is zeer veelzijdig in gebruik en kan naar wens op verschillende hoogtes worden ingezet. 

Deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme 
De sterke stanggrepen zijn elegant en stralen kwaliteit uit. Ze zijn voorzien van een geïntegreerd openingsmechanisme voor moeiteloos en eenvoudig openen van de deur. 

Achterpaneel met LED-verlichting 
De LED achterwandverlichting is achterin het onderste draagplateau geïntegreerd. Energiezuinige, milieuvriendelijke en onderhoudsvrije LED’s maken een heldere en gelijkmatige verlichting achterin het koeldeel, van boven tot onder, mogelijk. 

PowerCooling 
PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Het geïntegreerde FreshAir koolfilter reinigt de circulerende lucht en neemt onaangename geuren snel op. 

SmartSteel 
SmartSteel reduceert de zichtbaarheid van vingerafdrukken tot een minimum. De roestvrijstalen afwerking is krasbestendig en gemakkeljk te reinigen. 

SoftSystem 
Het in de deur geïntegreerde SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten van de deur, zelfs bij volle belading van de binnendeur. Dit voorkomt dat flessen, potjes en anderen levensmiddelen uit de deur vallen. 

SuperCool 
SuperCool creëert een koudreserve voor het snel koelen van verse levensmiddelen. Na het snelle koelproces tot +2°C schakelt SuperCool automatisch over op de normale koeltemperatuur om energie te besparen. 

Deurrubber 
Het vervangbare deurrubber garandeert optimale hygiëne en daarmee het veilig bewaren van levensmiddelen. Het ontwerp sluit aan op dat van de deur of kleur van het apparaat. Het is eenvoudig uit te nemen, reinigen en vervangen. 

Veelzijdig flessendraagrooster 
Het veelzijdige flessendraagrooster is een praktische en fraaie innovatie in alle BioFresh Premium-apparaten. Het kan naar wens op meerdere hoogtes worden geplaatst.

SmartDevice 
Liebherr apparaten voorzien van het „SmartDevice“ logo kunnen worden gekoppeld aan de SmartDevice Box. Hiermee wordt toegang verkregen tot andere diensten en kan het apparaat op afstand vanaf een computer of mobiel apparaat worden bediend. De SmartDevice Box is verkrijgbaar als accessoire. Apparaten met de letter i in hun modelnaam (bijvoorbeeld: KBi 4350) zijn standaard uitgevoerd met de SmartDevice Box. 

Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat

Specificaties

Energieverbruik

Energieverbruik per jaar 133 kWh

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie On-site repair
Meer specificaties