Samsung  BRB26600FWW inbouw koel-vriescombinatie

Samsung BRB26600FWW koel-vriescombinatie Ingebouwd F Wit
Samsung BRB26600FWW koel-vriescombinatie Ingebouwd F Wit
Samsung BRB26600FWW koel-vriescombinatie Ingebouwd F Wit
Samsung BRB26600FWW koel-vriescombinatie Ingebouwd F Wit
Samsung BRB26600FWW koel-vriescombinatie Ingebouwd F Wit
Samsung BRB26600FWW koel-vriescombinatie Ingebouwd F Wit
689,- Of betaal in 3 termijnen van € 229,67
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 14%
  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

Productbeschrijving

Samsung BRB26600FWW inbouw koel-vriescombinatie

> Bekijk alle producten van Samsung

Installatie
Type deurscharnier: Schuifscharnier Voorkomt vorstvorming door tijd en moeite te besparen No Frost Verspil geen tijd en energie aan het ontdooien van uw koelkast. Total No Frost-technologie optimaliseert de luchtcirculatie om een constante temperatuur te behouden die ijsvorming voorkomt. Het bereikt ook veel sneller de ingestelde temperatuur, waardoor er minder energie nodig is van het koelsysteem en dus langer meegaat. Overal uniforme kou All Around Cooling


De zekerheid van voldoende koeling – in elk gebied van de koelkast. Het All Around Cooling-systeem garandeert uniforme kou in elke ruimte van de koelkast. Het bewaakt constant de temperatuur en circuleert koude lucht door strategisch geplaatste ventilatieopeningen. Zo wordt elk schap optimaal gekoeld en blijft het eten verser.

Meer binnenruimte
SpaceMax™-technologie

Dankzij de zeer efficiënte isolatie van de SpaceMax™-technologie kunt u de dikte van de muren aanzienlijk verminderen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor het bewaren van voedsel, zonder lelijke externe uitsteeksels.

Meer ruimte in de deur
Flexible Design

Profiteer van alle veelzijdigheid van de koelkastdeur om meer op te bergen en minder ruimte te verspillen. De deur is zo ontworpen dat u de positie van maximaal 5 balkons eenvoudig kunt aanpassen aan uw behoeften. Zo kunt u op een efficiënte manier een grote verscheidenheid aan producten van verschillende afmetingen rangschikken en opslaan.

Langere levensduur en lager verbruik
Digitale invertercompressor

Wilt u meer energie-efficiëntie, minder geluid en duurzamere prestaties? De compressor van de Digital Inverter past zijn snelheid automatisch aan de behoefte aan koeling aan. Hij is dus stiller, verbruikt veel minder stroom en wordt gedekt door een garantie van 10 jaar*. * De garantie van 10 jaar is beperkt tot alleen de compressor.

Alles binnen handbereik
Easy Slide plank (vriezer)

Iets uit de vriezer pakken betekent vaak dat je door duizend obstakels moet, maar dankzij de Easy Slide verwijderbare plank kun je de ruimte nu effectiever indelen en vind je meteen alles wat je achterin of in de “blinde” hoeken van de vriezer bewaart .

Flex Flessenrek
Met het multifunctionele rek Flex flessenhouder kunt u de ruimte in de koelkast optimaal benutten. Dankzij de grotere breedte is er niet alleen plaats voor standaard formaat, maar ook voor grotere wijnflessen, zoals champagne. Een plattere vorm maakt het ook veel veelzijdiger en geschikt voor het bewaren van ander voedsel, zoals pizza’s en eierdozen.

Stroom bevriezen
Snelheid is ook belangrijk. Met een druk op de knop zorgt de Power Freeze-functie voor een snelle stoot koude lucht in de vriezer. Het is het beste voor het invriezen of koelen van voedsel op het juiste punt, maar ook voor het maken van ijs.

Fresh Zone
Behoud langer de versheid en smaak van groenten en fruit. Fresh Zone is een slimme lade die de ideale omgeving creëert voor het bewaren van bederfelijk voedsel. De luchtdichte afdichting van Fresh Zone helpt om optimaal vocht te behouden door te voorkomen dat vocht ontsnapt.

Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat

Specificaties

Energieverbruik

Energieverbruik per jaar 288 kWh

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie On-site repair
Uitzonderingen fabrieksgarantie 0
Meer specificaties