Siemens  SN87YX01CE vaatwasser

Siemens iQ700 SN87YX01CE vaatwasser Volledig ingebouwd 1
Siemens iQ700 SN87YX01CE vaatwasser Volledig ingebouwd 1
Siemens iQ700 SN87YX01CE vaatwasser Volledig ingebouwd 1
Siemens iQ700 SN87YX01CE vaatwasser Volledig ingebouwd 1
Siemens iQ700 SN87YX01CE vaatwasser Volledig ingebouwd 1
Siemens iQ700 SN87YX01CE vaatwasser Volledig ingebouwd 1
Siemens iQ700 SN87YX01CE vaatwasser Volledig ingebouwd 1
1.299,- Of betaal in 3 termijnen van € 433,-
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 13%
  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

Productbeschrijving

VarioSpeed - Snel en slim de vaatwas doen.Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kunt u de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat u varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch? 

GlassZone - De veilige zone voor uw meest waardevolle glazen.Heeft u schrik om uw delicate glaswerk in de vaatwasser achter te laten? Gelukkig is er glassZone. Zes speciale sproeiers zorgen voor zachte, continue waterstralen naar afzonderlijke glazen en maken een grondige reiniging mogelijk zonder fragiele materialen te beschadigen. De siliconen oppervlakken zijn antislip en beschermen uw delicate en waardevolle glazen tegen trillingen en beweging, zodat u zeker kunt zijn van een veilige reiniging. 

Zeolith Droging - Briljant drogen met natuurlijke mineralen.Wilt u een groenere vaatwasser die toch optimale prestaties levert? Zeolith® drying maakt gebruik van een compartiment gevuld met natuurlijke mineralen die vocht opnemen en warmte afgeven. Dit versnelt de droogcyclus waardoor u minder elektriciteit verbruikt. Het is een win-win voor u en de planeet.

EmotionLight - Zie alles duidelijk in het blauw.Open uw vaatwasserdeur en zie een in het blauw verlichte binnenkant. Slim gemonteerde LED's in de bovenkant van de binnenzijde gaan automatisch aan als u de deur opent en weer uit als u deze sluit. 

OpenAssist - Gemakkelijk te openen deur zonder handgreep: het openAssist-systeem.Deze volledig integreerbare vaatwasser van Siemens is uitgerust met een deuropeningssysteem. Met openAssist volstaat een lichte duw op de deur om deze te openen. Makkelijk en zonder handgreep. De vaatwasser is niet alleen gemakkelijker te openen, hij past ook naadloos in een moderne greeploze keuken. 

HygiënePlus - Ultieme hygiëne.De functie hygienePlus is ideaal voor wie aan de strengste hygiënenormen moet voldoen. Tijdens de laatste spoeling wordt de temperatuur ongeveer 10 minuten op een constante temperatuur van maximaal 70°C gehouden. Dit elimineert tot 99,99% van alle bacteriën en ziektekiemen. 

AquaStop - Levenslange garantie tegen externe waterschade: aquaStop®.Het aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van het toestel. 

10 jaar garantie tegen doorroesten van de binnenkuip van een Siemens vaatwasser.Behalve de innovatieve technologie kunt u ook van een Siemens vaatwasser nog één ding speciaal verwachten: duurzame kwaliteit. De kuip van onze vaatwassers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, met productie- en verbindingstechnieken die zijn toegesneden op de gebruikte materialen en voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling. Daardoor zijn wij een van de weinige fabrikanten die 10 jaar volledige garantie kunnen verlenen op doorroesten van de kuip.  

Online-registratie verplicht binnen 8 weken na aflevering. Registratie is mogelijk op www.siemens-home.bsh-group.com/be/nl/10-jaar-garantie. Daar vindt u ook de garantievoorwaarden.

Zuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor.Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten. Bij alle programma's mooi stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij zeer duurzaam is. 

IntensiveZone - Zacht boven, hoge druk onder: de functie Intensieve zone.Als u de functie Intensieve zone kiest, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd voor de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf verandert het programma niet en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen. 


Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat

Specificaties

Extra mogelijkheden

Smartphone app Ja

Energieverbruik

Energieverbruik per jaar 214 kWh
Meer specificaties