Liebherr  EWTdf 1653-21

2.149,- Of betaal in 3 termijnen van € 716,33
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 10%
  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

Productbeschrijving

Informatie over Liebherr EWTdf 1653-21

Deuralarm Om levensmiddelen veilig te bewaren, waarschuwt het akoestische deuralarm naa 60 seconden wanneer de deur openstaat. Kinderbeveiliging De kinderbeveiliging kan zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen.Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het MagicEye. Verwisselbare deurscharniering De apparaten zijn in de fabriek uitgerust met een rechterdeurscharniering. Met de mogelijkheid om de deurscharniering te veranderen, kan het apparaat altijd optimaal op de standplaats worden bediend. Deur op deurbevestiging Meubel- en apparaatdeur worden vast met elkaar verbonden, de meubeldeur wordt direct op de apparaatdeur bevestigd. Vinidor-serie De Vinidor apparaten bieden met twee of drie wijnsafes, die onafhankelijk van elkaar tot op de graad nauwkeurig van +5 °C tot +20 °C kunnen worden ingesteld, een zeer hoge flexibiliteit in het gebruik. Zo kunnen in één apparaat met drie wijnsafes gelijktijdig rode en witte wijnen en champagne op de desbetreffende optimale drinktemperatuur worden bewaard. Maar ook wanneer wijnen gedurende langere tijd moeten worden bewaard, bieden deze apparaten de ideale klimaatomstandigheden. Dankzij de verschillende formaten van de wijnsafes en de absoluut flexibele instelling van de temperatuur passen deze apparaten zich aan elk individueel wijnassortiment aan. Actief koolfilter Geuren uit de omgeving kunnen wijnen bij een langdurige opslag negatief beïnvloeden.Bij de wijnkasten waarborgt de toevoer van verse lucht via het eenvoudig te vervangen actieve koolfilter een optimale luchtkwaliteit.

Inbouw wijnkoelkast, 97 l Netto inhoud, Temperatuurzonen: 2, regelbare koelcircuits: 2, Digitale temperatuurweergave, 3 Houten legplateaus, 2, Binnenverlichting, LED, Schakelbaar, Dimbaar, Glazen deur, Energieklasse A, netto breedte: 55,7 cm, netto hoogte: 87,1 cm, netto diepte: 54,1 cm

Perfect in uw keuken te integreren
De Liebherr EWTdf 1653 met 2 apart regelbare zones is ideaal voor het bewaren van maximaal 30 flessen rode en witte wijnen op drinktemperatuur. Het frame kan in hetzelfde materiaal als de keuken worden uitgevoerd. Ook kan er worden gekozen voor een RVS paneel voor een tijdloze en professionele look.

Energieklasse A

Energieklasse A

De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk inbouw koelkasten zijn. De Liebherr EWTdf1653-20 heeft een energielabel A. Bij een gemiddeld gebruik kost deze inbouw koelkast u ongeveer 32 euro per jaar.

Geluidsniveau 34 db

Het geluidsniveau bij inbouw koelkasten wordt uitgedruk in decibel (dB). De EWTdf1653-20 heeft een geluidsniveau van 34 db. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de inbouw koelkast is.

Klimaatklasse SN-ST

De klimaatklasse geeft aan binnen welke omgevingstemperatuur het apparaat goed functioneert en voldoet aan de opgegeven specificaties. Er zijn verschillende klimaatklassen: SN +10°C tot +32°C --- T +16°C tot +43°C --- N +16°C tot +32°C --- SN-ST +10°C tot +38°C --- ST +16°C tot +38°C --- SN-T +10°C tot +43°C.

Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat