De hitte voor zijn door nu een Airco kopen

20 May 2022 | Auteur: Ron Kijoo

Was u ook te laat met een airco kopen?

2020 was een heel hete zomer en iedereen was op zoek naar airco was u ook zo iemand die mis greep? Bent u 2021 weer zo iemand?Of bent u er nu op tijd bij

In juli en augustus werden we overladen met vragen over airconditioning en ventilatoren maar ook onze voorraad was op een gegeven moment helemaal op. Ook komende zomer kunt u verwachten dat er een run komt op airco's en ventilatoren en ook dan zal er te weinig op voorraad zijn, productie achterstanden, te weinig chips en de grote vraag op de piekmomenten zorgen voor een tekort en de daar bijbehorende prijsstijging.

Onze Airco's zijn nu in de aanbieding!

Koopt u nu een airco op kijoo.nl dan weet u zeker dat u tijdens de hitte er koeltjes bij zit. Naast het financiële voordeel doordat ze nu in de aanbieding zijn heeft  u ook als voordeel dat u de mobiele airconditioner kunt testen en dat u precies weet hoe hij werkt als het moment daar is.

Welke zijn de beste mobiele airconditioners?

De Longhi airco's behoren tot de top van de markt met grote koelwaardes laag energieverbruik en een laag geluidsvolume. Wil je top dan adviseren we onze De'Longhi mobiele airconditioners.


Betaalbare en zeer goede airco's?

Nieuw, goed en betaalbaar onze mobiele airconditioners van Nedis.. Nedis is een nieuw en opkomend merk in Nederland, in andere landen is Nedis een sterke speler en dat willen ze hier ook worden. 

Het mooie aan enkele Nedis modellen is het feit dat je ze in je netwerk kunt zetten binnen een smart living omgeving. 

Stel u bent op uw werk en om 5 uur gaat u naar huis, dan stapt u in de auto zet de airco in de auto aan en ook die bij uw thuis staat. Thuis stapt u uit een koele auto en in een koel huis hoe Cool is dat? Dit is mogelijk met ebkele van onze Nedis modellen.


U heeft bij ons al een Mobiele airco met smart functies vanaf 399 euro.

 Kijk voor het hele assortiment Airco's , ventilatoren en meer op onze Airco pagina