Merk
Type scherm
Schermdiagonaal
Beeldverversing
Beeldkwaliteit index
Maximale resolutie
Curved
3D
HDR
Wifi
Kleur
Bluetooth
Prijs
tot

OLED-TV

Een voetbalwedstrijd kijken alsof u zelf in het stadion zit of uw lievelingsfilm in bioscoopkwaliteit. Het kan met de exclusieve OLED-televisies van KiJoo. Een OLED-tv onderscheidt zich van andere televisies door zijn zelfverlichte pixels. Hiermee creëren de OLEDS levensechte kleuren, intense zwarttinten en oneindige contrasten. Niet voor niets wordt de OLED-tv door kenners als de beste televisie van het moment gezien. KiJoo heeft een groot aanbod aan direct uit voorraad leverbare televisies. Deze worden voor u, in heel Nederland, gratis thuisbezorgd.

Sorteer op:
41 artikelen
 

De voordelen van een OLED-televisie

OLED staat voor Organic Light Emitting Diodes. Dat betekent dat de pixels van een OLED-tv uit organische materialen bestaan die licht geven als er stroom doorgaat. Elke pixel geeft een afzonderlijk licht en in tegenstelling tot andere televisies is er bij een OLED-beeldscherm dus geen achtergrondverlichting nodig. Dit maakt het voor fabrikanten mogelijk om ultradunne beeldschermen te maken.

Naast het fraaie, moderne design, wordt de OLED-televisie geroemd om zijn uitmuntende beeldkwaliteit. Bijna alle OLED-tv's hebben een 4K Ultra HD-resolutie die vier keer scherper is dan Full HD. Vooral de diepe zwartwaarden en de intense contrasten vallen op. Dit komt omdat de pixels afzonderlijk van elkaar kunnen oplichten en daardoor ook afzonderlijk van elkaar uitgeschakeld kunnen worden.

Bijkomend voordeel: een OLED tv is zeer energiezuinig. Er is bovendien weinig verloop van de kleuren en het contrast, hierdoor beleef je ook van de zijkant een ultieme kijkervaring.

OLED-tv kopen?

LG kwam als een van de eerste televisiefabrikanten met een OLED 4K-tv voor consumenten. Inmiddels hebben ook andere merken hun OLED-televisies geïntroduceerd.

Bent u van plan om een OLED tv te kopen? Bij KiJoo vindt u televisies van verschillende merken. Naast de LG OLED-tv, heeft KiJoo de Sony OLED-tv en de Philips OLED-tv in het assortiment.

Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende formaten. De OLED-55 inch en de OLED-65 inch zijn de meest gangbare modellen. Wilt u echter de ultieme kijkervaring? Kies dan voor een 77 inch beeldscherm en breid uw toestel eventueel uit met een soundbar. Door de combinatie van de scherpe beelden en het allerbeste geluid, lijkt het alsof u films en series in de bioscoop kijkt. 

Goed om te weten: Samsung heeft als enige televisiemerk geen OLED televisies uitgebracht, maar kwam een aantal jaren geleden met de QLED-technologie als antwoord. Bekijk onze QLED-tv’s. 

Meer weten? Neem contact op  

Wilt u meer weten over de OLED-televisies uit ons assortiment of over onze bezorg- en installatieservice? 

Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0413 – 23 20 24 of per e-mail via info@kijoo.nl.

Bent u al overtuigd van de kwaliteit en het mooie design van de OLED tv? Bestel vandaag nog uw tv online en profiteer van gratis twee maanden films kijken.