Merk
Type scherm
Schermdiagonaal
Beeldverversing
Curved
3D
HDR
Wifi
Kleur
Bluetooth
Prijs
tot

QLED -TV

Ultiem genieten van design, hoge beeldkwaliteit en handige mogelijkheden doe je met een Samsung QLED-TV. Deze tv's zijn verkrijgbaar met zowel platte als gebogen beeldschermen. Door het gebruik van zogenaamde Quantum Dots (Nano kristallen) zijn de kleuren op deze beeldschermen realistischer dan ooit. Ook profiteer je van helderheid op het hoogste niveau met een Samsung QLED-TV, net als een ruime kijkhoek en fraai contrast. De prachtige 360 graden designs maken de tv's mooi aan alle kanten, zelfs de achterkant. Samsung gebruikt de One Connect Box voor het aansluiten van randapparatuur. Dit kastje plaats je buiten het zicht waarna slechts één kabel naar de tv voldoende is om al je randapparatuur te koppelen. In de verpakking van een QLED-TV vind je standaard de Samsung Premium One Remote Control, een afstandsbediening die zowel de TV als aangesloten randapparatuur bedient. Via de Smart Hub schakel je eenvoudig en snel tussen je favoriete apps, live televisie en aangesloten bronnen. Al met al kies je met dit type televisie dus voor absolute top en beeldkwaliteit.

Sorteer op:
Bestverkocht
69 artikelen
 

Met een Samsung QLED-TV bent u verzekerd van hoogwaardige beeldkwaliteit, prachtig design en uitgebreide smart-tv mogelijkheden. Beeldkwaliteit is voor de meeste mensen de belangrijkste factor. Dankzij het gebruik van zogenaamde Quantum dots kijk je met een QLED-TV naar kraakheldere beelden met de mooiste kleuren. De helderheid is van een bijzonder hoog niveau, het contrast fraai en de kijkhoek ruim. Door de centrale positie van de TV in het interieur is veel aandacht besteed aan design.

 Zelfs aan de achterkant zijn deze toestellen fraai vormgegeven. Randapparatuur sluit je aan op de One Connect Box, die vervolgens met slechts één kabel aan de tv wordt gekoppeld. Zowel de Samsung QLED tv's als aangesloten randapparatuur worden aangestuurd met de handige Samsung One Remote Control, een afstandsbediening die standaard inbegrepen is. De tv's maken gebruik van de Smart Hub. Via dit platform schakel je snel tussen apps, live televisie en aangesloten bronnen.