LG  86QNED996QB 8K Ultra HD 2022

LG 86QNED996QB
LG 86QNED996QB
LG 86QNED996QB
LG 86QNED996QB
6.799,- Of betaal in 3 termijnen van € 2.266,33
 1 - 3 dagen levertijd
In winkelmandje en bespaar 3%
  • Gratis verzekerd verzonden
  • Installatieservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Beknopte specificaties

  • QNED
  • 8K Ultra HD
  • a9 Gen4
  • WebOS

Productbeschrijving

LG 86QNED996QB 8K Ultra HD 2022

> Bekijk alle producten van LG

Technologie die je versteld doen staan.

De kern van LG QNED mini LED wordt gevormd door de α9 Gen4 AI processor 8K, een baanbrekende chip die gebruikmaakt van deep-learning algoritmes om beelden te analyseren en te optimaliseren. Elke aanpassing aan beeld en geluid gebeurt automatisch, zodat alles wat je bekijkt in spectaculaire kwaliteit is.

Quantum Dot, NanoCell en Mini LEDs. Een revolutionaire combinatie van technologie.

LG QNED mini LED staat voor het aanbreken van een nieuw tijdperk voor lcd-tv's. Het baanbrekende scherm combineert een mini LED-scherm met Quantum Dot NanoCell-technologie voor een geheel nieuwe tv-ervaring. Dit is echt het toppunt van lcd-tv.

De kracht van mini-leds.

Ongeveer 30.000 mini-leds zorgen voor helderdere en duidelijkere beelden, terwijl bijna 2.500 unieke dimzones zorgen voor een nauwkeurige regeling van de achtergrondverlichting en een ultrahoge contrastverhouding. Het resultaat is een grotere mate van detail en een nauwkeuriger kleurweergave dan conventionele lcd-tv's.

NanoCell ontmoet Quantum Dot.

Quantum Dot NanoCell-technologie levert een nog verbluffender beeld met de gecombineerde kracht van zowel NanoCell Plus als Quantum Dot. Deze unieke combinatie van technologieën verbetert de kleurweergave en zorgt voor rijkere en nauwkeurigere kleuren.

Dit is ons slimste idee tot nu toe.

Voeg een nieuw niveau van helderheid toe aan alles wat je bekijkt. De verbeterde weergavetechnologie van LG QNED mini LED maakt wit helderder en zwart donkerder voor een beeld van ultrahoge kwaliteit. Dit is hoe de LG QNED mini LED al je favoriete beelden in een heel nieuw licht laat zien.

Er is zwarte magie te zien.

Ongeveer 2.500 unieke dimzones zorgen voor een nauwkeurige regeling van de achtergrondverlichting en een ultrahoge contrastverhouding. Hierdoor worden zwarttinten dieper en kleuren levendiger voor een gedetailleerder beeld, zelfs in de donkerste scènes.

Lees verder
Onze specialisten staan klaar om u te helpen

Chat, bel of mail met ons

0413-23 20 24 Start chat