Afhalen en verzenden

Verzenden

Alle producten die u besteld via onze website worden standaard bezorgd door onze vervoerder of onze eigen bezorgdienst, in de landen Nederland, Belgie, en Luxemburg. Zodra uw bestelling verzonden wordt krijgt u hierover per email een bericht met daarin een track&trace nummer zodat u de bestelling kan volgen. De verzendkosten van een product zijn gratis bij KiJoo in alle bovengenoemde landen. Wij hebben zeer uitgebreide leveringsmogelijkheden, elke dag, zes dagen in de week. Zaterdagochtend of woensdagavond, geen probleem. Neem bij een voorkeur van een leverdatum contact op met ons of geef deze aan in het opmerkingen veld bij het bestellen/afrekenen.

Gratis Verzendkosten en Verzekerd bij KiJoo

Bij KiJoo betaalt u geen verzendkosten of het nu een kabel of een 4K TV is wij berekenen nooit geen verzendkosten bij verzending van uw bestelling.

Of te wel gratis verzending in Nederland, Belgie en Luxemburg.

En ook tegelijkertijd is de verzending verzekerd tegen schade, kwijtraken, e.d.

Nieuw KiJoo stekkerservice!

Uw nieuwe TV wordt bij bezorging door onze vervoerder bij aflevering uitgepakt en word even aangesloten om u te laten zien dat de TV in 100% goede staat bij u is bezorgd.

Afhalen

KiJoo biedt u de mogelijkheid om uw bestelling in Uden af te halen. U kunt dit aangeven bij het aanmaken van een order. U kunt dit doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie en u wordt netjes door een van onze medewerkers geholpen met het inladen van uw bestelling. U kunt bij ons bedrijf met PIN, Contant of met Creditcard betalen. KiJoo doet zijn best om alle producten van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Heeft u een bestelling geplaatst of ziet een product die u wilt afhalen en mocht u niet voor niets willen komen, informeer dan naar het artikel of deze daadwerkelijk voorradig is, telefonisch, e-mail, op via onze chatvenster voor uw komst. Dit scheelt u een “nutteloze rit” naar Uden voor het geval iemand het laatste exemplaar mocht bestellen in de winkel of meeneemt terwijl u in de auto zit op weg naar ons.

Aansprakelijkheid

Bij aflevering van uw bestelling verzoeken wij de consument om het pakket samen met de bezorger te inspecteren op beschadiging en volledigheid van het product en daarvan een aantekening te maken indien niet volledig of bij een beschadiging en dit binnen 48 uur te melden aan ons via de mail, zodat het voor jou makkelijker is eventuele schade of vermissing van een accessoire op ons te verhalen.

Bekijk alle vragen