Algemene bezorg voorwaarden Witgoed

bezorgvoorwaarden witgoed

Bedankt voor je vertrouwen in ons! We gaan er alles aan doen om jouw bestelling vlekkeloos te laten verlopen. Op deze pagina lees je meer over de levering van witgoed. 

Afspraak

De bezorging verloopt via Extra@home van PostNL. Het maken van de afleverafspraak gaat als volgt:
1. Je wordt door de bezorgdienst per e-mail benaderd met een voorgestelde leverdatum. Als de voorgestelde leverdatum niet uitkomt, laat dit zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar info@KiJoo.nl. Je krijgt hierover ook meer informatie per e-mail. Als je niets van je laat horen, word je op de voorgestelde datum verblijd met je bestelling.
2. De avond / nacht van tevoren krijg je nog een bevestiging per e-mail. De afspraak kan dan niet meer worden gewijzigd in verband met de planning van de transporteur. Je kunt de status van je zending ook volgen via de track and  trace van PostNL met je ordernummer en postcode.
3.Het aangegeven aflevermoment en tijdstip is slechts een indicatie, het is niet mogelijk hieraan rechten te ontlenen. Zorg er daarom alsjeblieft voor dat iemand het door jouw bestelde artikel op de afgesproken dag in ontvangst kan nemen. Voor ontvangst en correcte levering moet worden getekend. Het product kan niet ongetekend in een tuin, carport of andere locatie worden achtergelaten. Extra@home biedt het pakket maar één keer aan, een tweede levering is alleen mogelijk na afspraak en bijbetaling in de transportkosten.

Uitvoering

Op de afgesproken dag komt de bezorger langs op het opgegeven adres.

Bekijk alle vragen