Waarom kiezen voor Neff

Waarom kiezen voor NEFF

In onze ogen is Neff een pionier in keukenapparatuur. Met 150 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van keukenapparatuur behoort Neff tot de oudste en meest innovatieve ontwerpers.

Al sinds 1877 heeft Neff een missie. Neff is altijd op zoek naar ideeën waar gepassioneerde hobbykoks echt wat aan hebben. De keukenoplossingen van Neff zijn onder andere innovatieve ovens, kookplaten en vaatwassers. Stuk voor stuk apparaten die je helpen bij het bereiden van de heerlijkste gerechten: of het nu gezond gestoomde maaltijden zijn, grillplaatgerechten of luchtig gebakken desserts.

Oven met CircoTherm®

Bereid in één keer een driegangendiner op drie of vier niveaus, afhankelijk van jouw oven. Met CircoTherm® kun je je stoofschotel, cajunkip en chocoladetaart allemaal tegelijk bereiden. Geen probleem. De taart zal naar chocolade en de kip naar cajunkruiden ruiken en smaken; niet andersom. Zo bereid je je familiediner in een handomdraai.

Neff is niet alleen innovatief maar ook robuust en degelijk. Dat blijkt wel uit de garantie die het geeft.

Fabrieksgarantie van Neff

2 jaar zorgeloos genieten met de fabrieksgarantie van Neff en indien er toch onverhoopt iets mis gaat in de eerste 2 jaar dan kun je direct gebruik maken van de reparatieservice dienst van NEFF. Daar staat een team van 140 gespecialiseerde technici voor u klaar.

10 jaar anti-roest garantie

Je kunt erop vertrouwen dat jouw Neff apparaat lang meegaat. Daarom krijg je bij je Neff vaatwasser naast de standaard garantie, nog 10 jaar garantie tegen het doorroesten van de vaatwasserskuip. Via de Neff website kun je de garantie uitbreiden tot wel 7 jaar

Wij bij KiJoo hebben vertrouwen in Neff en u kunt dat ook hebben.